Doe je ook mee?

Je kunt op verschillende manieren meedoen met De Boekfiets. Kijk hieronder welke rol het beste bij jou past.

Meedoen als Vrijwilliger!

Houd je van voorlezen? Vind jij het leuk om op een creatieve manier lees- en taalplezier te stimuleren bij kinderen en hun ouders/opvoeders? Wil je graag mensen met elkaar verbinden door voor te lezen?

Word dan vrijwilliger bij de Boekfiets en kom ons enthousiaste team versterken!

Voor meer inhoudelijke informatie, druk op de knop hiernaast.

Meedoen als Regiomanager!

De Boekfiets is een project dat wordt uitgevoerd op landelijk niveau. Om dit te bereiken, werken we samen met lokale ‘Regiomanagers’. Lokale organisaties (bijvoorbeeld bibliotheken, welzijnsorganisaties, onderwijs- en kinderopvang organisaties en gemeenten) kunnen Regiomanager worden en een eigen Boekfietsregio starten.

Als Regiomanager schaf je een eigen Boekfiets pakket aan, organiseer en coördineer je in jouw regio de Boekfietsevenementen en het vrijwilligersmanagement. Je bent het gezicht van de Boekfiets voor vrijwilligers, ouders, verzorgers, kinderen, samenwerkingspartners en de lokale gemeente.

Meedoen als Gastlezer!

De Boekfiets is altijd op zoek naar bijzondere gastlezers! Ben jij een bekende Nederlander, bibliotheekdirecteur, schrijver, acteur, of gewoon een heel bijzondere voorlezer? Meld je dan bij ons aan als gastlezer.

We kunnen een locatie en datum afspreken waarop je komt voorlezen bij De Boekfiets. We doen dan samen ons best om zoveel mogelijk buzz te creeren met behulp van pers.

Eerdere gastlezers voor de Boekfiets waren: presentator Jochem van Gelder en actrice Stijn Fransen.

Boekfiets-elementen7.png
Boekfiets-elementen7.png