Geen ritten in deze regio.

De Boekfiets in Zeeuws-Vlaanderen

Komende ritten

Er zijn geen komende ritten

Zeeuws-Vlaanderen

Vanaf 15 juni 2020 rijdt De Boekfiets naar peuterspeelzalen en kindercentra in de gemeente Terneuzen, later dit jaar mogelijk ook naar andere locaties en plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen.

De Boekfiets:

De Boekfiets van Stichting Aanzet is een speciaal ontwikkelde bakfiets gevuld met kinderboeken, spelmaterialen en een muziekinstallatie. Er worden boeken voorgelezen, liedjes gezongen en beweegspelletjes gedaan met kinderen en ouders. Zo wordt het voorleesplezier op een nieuwe en leuke manier overgebracht aan jonge kinderen en hun ouders.

 

Waar vind ik De Boekfiets in Zeeuws-Vlaanderen?

Het is mogelijk om de Boekfiets bij jou langs te laten komen! Pedagogisch medewerkers in de peuter- of kinderopvang, leerkrachten in het basisonderwijs, bibliotheekmedewerkers en speeltuinbeheerders kunnen de Boekfiets reserveren. We komen op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats naar de locatie toe. Onze vrijwilligers lezen een verhaal voor, zingen liedjes en doen activiteiten met kinderen en ouders. Dat duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Reserveer snel je eigen Boekfietsbezoek!

Dag Zeeuws-Vlaanderen, wil jij ons helpen?

Houd je van voorlezen, en op een creatieve manier taalplezier aan te moedigen bij kinderen en hun opvoeders? Kom ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken!
Boekfiets-elementen7.png
Boekfiets-elementen7.png