De Boekfiets in Zwolle

Komende ritten

28
sept
2023

Prokino

28-09-2023 9:00 -13:00

04
okt
2023

Doomijn

04-10-2023 9:00 -13:00

Zwolle

Op 12 september 2022 werd de Boekfiets gelanceerd in Zwolle. Niemand minder dan de wethouder Michiel van Willigen reed voor het eerst op de Boekfiets en las voor aan de kinderen van verschillende kinderopvanglocaties. De Boekfiets rijdt het hele jaar door naar veel verschillende locaties in Zwolle om kinderen en hun ouders te laten zien hoe leuk voorlezen is. De boodschap is dan ook: lees voor!

De Boekfiets in Zwolle

We gaan voorlezen op festivals en bij de kinderopvang. De Boekfiets is een speciaal door Stichting Aanzet ontwikkelde (elektrische) bakfiets gevuld met kinderboeken, spelmaterialen en een muziekinstallatie. De Boekfiets wordt momenteel ingezet door Doomijn, Partou, Prokino en Stadkamer. Organiseer jij een (kleinschalig) festival en wil je gebruik maken van de Boekfiets? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dag Zwollenaar, wil jij ons helpen?

Houd je van voorlezen, en op een creatieve manier taalplezier aan te moedigen bij kinderen en hun opvoeders? Kom ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken!
Boekfiets-elementen7.png
Boekfiets-elementen7.png