Geen ritten in deze regio.

De Boekfiets in Brummen

Komende ritten

Er zijn geen komende ritten

Brummen

Wist je dat …
Kinderen die op jonge leeftijd veel met taal in aanraking komen, maken meer kans op een goede ontwikkeling, een succesvolle schoolloopbaan door taalachterstanden te voorkomen.

De Boekfiets voor samen lees- en taalplezier! ook in de gemeente Brummen

De Boekfiets is speciaal ontwikkeld als een herkenbare bakfiets gevuld met boeken, voorleesmaterialen en een geluidsinstallatie.

De Boekfiets rijdt vanaf voorjaar 2022 door de gemeente Brummen om plezier met boeken naar kinderen toe te brengen. Kinderen en ouders ontmoeten elkaar bij de Boekfiets en luisteren en kijken samen naar een leuk verhaal leuke verhalen. Samen bezig met taal- en beweegspelletjes!


Heb jij de Brummense Boekfiets al gezien? 

Waar kun je de Boekfiets tegenkomen?
De Brummense Boekfiets brengt taalplezier op plaatsen in de open lucht om kinderen en hun ouders te bereiken, zoals in speeltuinen, op de weekmarkt, op schoolpleinen, bij lokale culturele en sportieve evenementen.

Wil je meer weten over de Boekfiets? 
Op deze website lees je alles en kun je ook zien waar in Nederland al meer Boekfietsen rondrijden. Wil je de Boekfiets bekijken waar een voorleessessie is of als vrijwilliger aan een Boekfietssessie.

Meedoen?
Ook dat kan vanaf dit voorjaar in Brummen, Eerbeek en de kleine kernen.

Het Team Boekfiets van Bibliotheek Brummen | Voorst

 

Dag Brummenaar, wil jij ons helpen?

Houd je van voorlezen, en op een creatieve manier taalplezier aan te moedigen bij kinderen en hun opvoeders? Kom ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken!
Boekfiets-elementen7.png
Boekfiets-elementen7.png