Geen ritten in deze regio.

De Boekfiets op Walcheren

Komende ritten

04
sept
2024

Speelhof Hoogerzael

04-09-2024 14:00 -14:30

Walcheren

Binnenkort rijdt de boekfiets door Vlissingen en vanaf 2021 mogelijk ook door andere plaatsen op Walcheren.

De Boekfiets:

De Boekfiets van Stichting Aanzet is een speciaal ontwikkelde bakfiets gevuld met kinderboeken, spelmaterialen en een muziekinstallatie. Er worden boeken voorgelezen, liedjes gezongen en beweegspelletjes gedaan met kinderen en ouders. Zo wordt het voorleesplezier op een nieuwe en leuke manier overgebracht aan jonge kinderen en hun ouders.

Waar vind ik De Boekfiets op Walcheren?

De Boekfiets rijdt uit naar scholen, IKC’s, peuterspeelzalen, kinderopvanglocaties, bibliotheken. Naast gratis bezoeken aan vaste locaties maakt de Boekfiets op verzoek ook ritjes naar speciale locaties of bijvoorbeeld evenementen. De Boekfietsers lezen voor met behulp van een vertelkastje en doen taalspelletjes met kinderen én ouders, verzorgers of grootouders. Zo brengen we het (voor)leesplezier letterlijk naar je toe.

Boek De Boekfiets op Walcheren:

Het is mogelijk om de Boekfiets bij jou langs te laten komen! Pedagogisch medewerkers in de peuter- of kinderopvang, leerkrachten in het basisonderwijs, bibliotheekmedewerkers en speeltuinbeheerders kunnen de Boekfiets reserveren. We komen op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats naar de locatie toe. Onze vrijwilligers lezen een verhaal voor, zingen liedjes en doen activiteiten met kinderen en ouders. Dat duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.  Reserveer snel je eigen Boekfietsbezoek!

Dag Walcheren, wil jij ons helpen?

Houd je van voorlezen, en op een creatieve manier taalplezier aan te moedigen bij kinderen en hun opvoeders? Kom ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken!
Boekfiets-elementen7.png
Boekfiets-elementen7.png