De Boekfiets in Zoetermeer

Komende ritten

31
okt
2022

De Boekfiets in de wijk

31-10-2022 10:00 -11:30
De Boekfiets in de wijk

LOL met de Boekfiets!

22
nov
2022

De Boekfiets in de wijk

22-11-2022 10:00 -11:30
De Boekfiets in de wijk

LOL met de Boekfiets!

Zoetermeer

De Boekfiets is een door Stichting Aanzet speciaal ontworpen bakfiets, uitgerust met boeken, knuffels, spelletjes, een muziekinstallatie en meer. Bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers gaan op pad met de Boekfiets om op een speelse en creatieve manier samen met groepjes kinderen én ouders leesplezier te ervaren.

Waar vind ik de Boekfiets?

De Boekfiets rijdt uit naar scholen, IKC’s, peuterspeelzalen, kinderopvanglocaties, bibliotheken. Naast gratis bezoeken aan vaste locaties maakt de Boekfiets op verzoek ook ritjes naar speciale locaties of bijvoorbeeld evenementen. De Boekfietsers lezen voor met behulp van een vertelkastje en doen taalspelletjes met kinderen én ouders, verzorgers of grootouders. Zo brengen we het (voor)leesplezier letterlijk naar je toe.

Even voorstellen...

Boekfietsers in Zoetermeer zijn bibliotheekmedewerkers Jeroen, Pauline, Petra en Emmy. Ze springen graag op de fiets op om voor te lezen.  Reserveer snel je eigen Boekfietsbezoek!

Dag Zoetermeerder, wil jij ons helpen?

Houd je van voorlezen, en op een creatieve manier taalplezier aan te moedigen bij kinderen en hun opvoeders? Kom ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken!

De Boekfiets in Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vrienden van de Boekfiets Zoetermeer:

Boekfiets-elementen7.png
Boekfiets-elementen7.png