De Boekfiets in Vlaardingen

03
juni
2020

De Boekfiets bij Peuterspeelzaal IKC VanKampen

03-06-2020 8:30 -9:15
De Boekfiets bij Peuterspeelzaal IKC VanKampen

08.30u inloop, 08.45u start, 09.15u einde

05
juni
2020

De Boekfiets in de Klinker

05-06-2020 8:45 -9:15
De Boekfiets in de Klinker

groep: peuters

Vlaardingen

Op 23 januari 2019, bij de start van de Nationale Voorleesdagen, werd de Boekfiets gelanceerd in Vlaardingen. Bekende Nederlanders zoals Jochem van Gelder en Stijn Fransen lazen voor. Kinderen en hun ouders hebben samen ervaren hoe leuk het is bij de Boekfiets! De Boekfiets rijdt het hele jaar door naar veel verschillende locaties in Vlaardingen.

De Boekfiets is geboren in Vlaardingen!

Vlaardingen is de eerste stad waarin De Boekfiets rijdt. Dat is niet zo gek, want De Boekfiets is in Vlaardingen bedacht en uitgewerkt. De Boekfiets rijdt in Vlaardingen uit naar wijkcentra, scholen, IKC’s, bibliotheken, peuterspeelzalen, kinderopvanglocaties, parken, speeltuinen, evenementen, ziekenhuizen, festivals, etc. Op sommige locaties komt de Boekfiets elke week langs. 

Even voorstellen...

Stichting Aanzet is Regiomanager van de Boekfiets in de regio Vlaardingen. Projectleiders Roel en Eva verzorgen met grote hulp van vrijwilligers alle Boekfiets ritten in de buurt. Ook springen ze zelf met enige regelmaat de fiets op om voor de lezen!

Dag Vlaardinger, wil jij ons helpen?

Houd je van voorlezen, en op een creatieve manier taalplezier aan te moedigen bij kinderen en hun opvoeders? Kom ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken!
Boekfiets-elementen7.png
Boekfiets-elementen7.png