De Boekfiets in Vlaardingen

07
dec
2020

De Boekfiets bij het Visnet

07-12-2020 8:45 -9:15
De Boekfiets bij het Visnet

groep: de peuters, voorlezer Kirsten

11
dec
2020

De Boekfiets in de Klinker

11-12-2020 8:30 -9:00
De Boekfiets in de Klinker

groep 1/2. 8:15 aanwezig, 8:30 start. 

Vlaardingen

Op 23 januari 2019, bij de start van de Nationale Voorleesdagen, werd de Boekfiets gelanceerd in Vlaardingen. Bekende Nederlanders zoals Jochem van Gelder en Stijn Fransen lazen voor. Kinderen en hun ouders hebben samen ervaren hoe leuk het is bij de Boekfiets! De Boekfiets rijdt het hele jaar door naar veel verschillende locaties in Vlaardingen.

De Boekfiets is geboren in Vlaardingen!

Vlaardingen is de eerste stad waarin De Boekfiets rijdt. Dat is niet zo gek, want De Boekfiets is in Vlaardingen bedacht en uitgewerkt. De Boekfiets rijdt in Vlaardingen uit naar wijkcentra, scholen, IKC’s, bibliotheken, peuterspeelzalen, kinderopvanglocaties, parken, speeltuinen, evenementen, ziekenhuizen, festivals, etc. Op sommige locaties komt de Boekfiets elke week langs. 

Even voorstellen...

Stichting Aanzet is Regiomanager van de Boekfiets in de regio Vlaardingen. Projectleiders Roel en Eva verzorgen met grote hulp van vrijwilligers alle Boekfiets ritten in de buurt. Ook springen ze zelf met enige regelmaat de fiets op om voor de lezen!

Dag Vlaardinger, wil jij ons helpen?

Houd je van voorlezen, en op een creatieve manier taalplezier aan te moedigen bij kinderen en hun opvoeders? Kom ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken!
Boekfiets-elementen7.png
Boekfiets-elementen7.png